Lidt om mig

Lill Fugl

Grønnegade 15

4850 Stubbekøbing

Tel.: 60706712

Du kan maile til mig via kontaktsiden

Lidt om mig ..........

Født i Jylland, opvokset på Sjælland.

Uddannet til korrespondent i engelsk og tysk og arbejdet som sådan i mere end 40 år i Næstved.

Har altid siden barnsben været optaget af at tegne. Blev i voksenalderen interesseret i billedmæssig fotografi og har gennem mangeårigt medlemskab af Næstved Fotoklub med titel af AFIAP (Artiste Federation Internationale de l'Art Photografique) deltaget i mange fotoudstillinger både nationalt og internationalt.

Efter endt arbejdsliv flyttede vi i 2001 til Sjællands Odde, hvor maleri og keramik i alskens afskygninger blev en stor del af min tilværelse med deltagelse i mange kurser hos lokale malere og keramikere, samt HF i billedkunst. I 2020 kalder imidlertid nye udfordringer, hvor vi flytter til vores nye bolig i kønne Stubbekøbing.

Min inspiration henter jeg ofte og gerne i eventyret, mytologien og gamle kulturer, ligesom naturen i sin fantastiske mangfoldighed ofte finder vej til mine lærreder og keramiske skulpturer. I de senere år har jeg dog hovedsageligt arbejdet med keramik og har investeret i både elovn og rakuovn.

Jeg udstiller jævnligt på forskellige gallerier (se 'udstillinger'), ligesom jeg også har deltaget på flere censurerede udstillinger.